Kiegészítő termékeink, szolgáltatásaink

 • Ingyenes szaktanácsadás, helyszíni felmérés és árajánlat készítés
 • Nyílászárócsere utáni helyreállítás (fal szerkezeti helyreállítása)
 • Ral beépítés.
  A Ral beépítés során használt, minőségi, speciális anyagok: párazáró-áteresztő fólia, fólia ragasztó, rugalmas tömítő ragasztó.
  Ezzel az eljárással nincs szükség a hab utólagos kezelésére, annak többszörös élettartalma biztosítja a szigetelőképesség megtartását, így biztosítva a hosszútávú, tartós víz- és párazárást valamint a megfelelő légtömörséget.

 • Hörmann garázskapu forgalmazása, szerelése

 • Kedvező árú fa és alumínium nyílászárók forgalmazása, szerelése

  

 • Műanyag kamrás párkány, végzáróval
  (Többféle színben és méretben elérhető. Némely szín csak rendelésre.)

   

 • Alumínium hajlított illetve extrudált ablakpárkány, végzáróval
  (Többféle színben és méretben elérhető. Némely szín vagy típus csak rendelésre.)

     

 • Aereco és Isola szellőzők

  

 • Tekapur pisztolyos purhab 

 • Tekapur Akril és Acetat (ecetsavas) tömítők

 • Tokrögzítő csavarok

 • Szálas takaróprofilok
  (6 méteres szálban, többféle színben.)

 

 

Tudnivalók az ablakcseréről

Otthonunk megjelenését számos tényező befolyásolja, melyek között kiemelt helyet foglalnak el a nyílászárók, hiszen ezek kívülről és belülről egyaránt meghatározzák az összképet, legyen szó az egész lakásról, vagy csupán egy-egy helyiségről. A nyílászárók azonban nem csak a megjelenés kérdésében játszanak fontos szerepet, hanem komoly feladatot látnak el szigetelés tekintetében is.

Az ablakok többnyire minden helyiségben jelen vannak, ennél fogva különösen lényeges ezek megbízhatósága, az optimális funkcionálás kapcsán. Ez azt eredményezi, hogy az ablakcsere időről-időre szükségessé válik, hogy az ablak biztonsági, hő- és hangszigetelési, valamint esztétikai szempontból is maximálisan eleget tegyen az elvárásoknak.

Az elöregedett nyílászárók számos kellemetlen és bosszantó helyzet forrásai lehetnek, emellett gazdaságosság tekintetében sem bizonyulnak jó megoldásnak. Mindezek értelmében érdemes mielőbb az ablakcsere mellett dönteni, hiszen ezzel jelentősen javíthatunk életkörülményeinken, illetve otthonunk állapotán.

Amennyiben az Ön lakásának ablakai sem látják már el maradéktalanul feladatukat, válassza az ablakcserét és forduljon bizalommal cégünkhöz!

 

Nem mindegy a garázskapu ára sem!

Már egy ideje tervezi, hogy lecseréli régi, rozoga garázskapuját? Tanácstalan, hogy milyen modellt kellene választania? Milyen szempontokat tart fontosnak egy garázskapu kiválasztásánál? Elsősorban a garázskapu ára mérvadó, hiszen legyen megfizethető, de emellett képviseljen minőséget és időtállóságot.

A Hörmann garázskapukban mindezek a tulajdonságok egyszerre ötvöződnek. A Hörmann termékei egytől-egyig csúcsminőséget képviselnek, egyszerre szépek és biztonságosak, sokoldalúak és megbízhatóak. Többféle modellből is válogathat, így például az új garázskapu lehet modern, szekcionált garázskapu, ami felfelé vagy éppen oldalra futó, de billenő kaput vagy redőnykaput is választhat.

Mindegyik garázskapura jellemzőek a modern megoldások, a magas minőségű alapanyagok, a többszörösen megerősített vázszerkezet, ami biztonságossá, egyben széppé is teszi ezeket a garázskapukat. Ezekkel a kapukkal maximális a helykihasználás, egyszerű a kezelés és teljes az elégedettség.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg garázskapu árainkat, és nyugodtan hihet a szemének!

 

Csúcsminőség és elegancia: ezeket kapja Hörmann garázskapuinkkal

Cégünknél Hörmann gyártmányú garázskapukat talál rengeteg különböző változatban, amiket azonban pár dolog mégis összeköt: nem más, mint az európai piacvezetőkre jellemző precíz működés és a végletekig kimunkált fóliabevonatok elragadó eleganciája.

A Hörmann garázskapuk minden elemét, a kapu- és meghajtáskomponenseket is beleértve, maga a cég gyártja saját kezűleg, így tökéletes működésben állnak egymással. Biztonságukat elismert bizonságtechnikai cégek ellenőrzik, mielőtt forgalomba kerülhetnének a viszonteladóknál.

Ezek a garázskapuk kiváló műszaki megoldásaiknak köszönhetően rendkívül sok ideig fogják szolgálni Önt és garázsát. Precíz működésük miatt közvetlenül a garázs előtt és a garázsban is nagyobb hely marad szabadon, mint az más termékeknél megszokott lenne.

A nálunk forgalmazott garázskapuk továbbá azonos bordamagassággal rendelkeznek, lamelláik pedig zárt állapotban szinte észrevehetetlenek, így az összkép igencsak harmonikus, letisztult lesz.

Meggyőztük? Bátran keressen fel minket, és válogasson Hörmann a garázskapunk között!

 

Néhány érv az ablakcsere mellett

Ön is azon gondolkodik, hogy jó lenne lecserélni régi, már elöregedett nyílászáróit, de nem biztos benne, hogy valóban érdemes rá költeni vagy sem? Biztosíthatjuk róla, hogy az ablakcserével nem csak esztétikai előnyöket kaphat, hanem jelentős összegeket spórolhat meg hosszútávon!

 • A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a mai nyílászárók már sokkal inkább védenek a betörések ellen, mint régi társaik.
 • A gondosan kialakított szigetelőrendszernek köszönhetően a fűtés hatékonyabb lehet, nem kell aggódni a nagy mennyiségű távozó hő miatt, amelyért feleslegesen fizetne.
 • Nyáron a hűtés során szintúgy megtapasztalhatja a szigetelés előnyeit, amennyiben klímát használ a helyiségben.
 • Nem Ön döntött a régi nyílászárók milyenségéről? Az ablakcsere során olyan kialakítású darabokat választhat, ami valóban tetszik Önnek, és illik az elképzeléseihez.

Hívjon minket, ha ablakcserére kerül a sor, és garantáltan jól fog járni! Segítünk, hogy Önnek is a legjobb megoldások kerülhessenek a birtokába!

 

Készüljön fel a fűtésszezonra ablakcsere akciónkkal!

Készüljön fel a fűtésszezonra ablakcsere akciónkkal! Az időjárás gyakran kedvező az ősz kezdetekor, vagyis még kellő idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy az ingatlantulajdonosok a jó időt kihasználva megfelelően felkészülhessenek a fűtésszezonra. Ilyenkor a munkálatokat mindenképp az ablakok ellenőrzésével kell kezdeni, ugyanis, hiába a modern és gazdaságos fűtőberendezés, ha a nyílászárók nem képesek kiválóan szigetelni. Ha Ön is talál kivetnivalót nyílászáróiban, éljen ablakcsere akciónk lehetőségével!

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek és tisztában vagyunk azzal, hogy egy téli időszakra történő felkészülés milyen anyagi kiadásokkal jár, szeretnénk kedvezni az embereknek ablakcsere akcióval. A kedvező lehetőség keretein belül modern és megbízható nyílászárókat építtethet be szakembereinkkel, ennek köszönhetően megfelelő körülmények között várhatja a zord időjárást.

Ne hagyja ki ezt a kedvező lehetőséget, az ablakcsere akció részleteiről érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén, és várja felkészülten a telet!

Kiegészítő termékeink, szolgáltatásaink