Tetőtéri ablakok

 

 

   

 

A Skylight Premium tetőtéri ablakok újdonságnak számítanak a tetőablakok piacán. Több ablakipari cég folyamatos fejlesztésének köszönhető, a mai kor követelményeinek megfelelő magas minőség és rendkívüli tartósság, ötvözve a megfizethető árral.

 

    

 

Ezeket az ablakokat, minden tetőtéri körülmények között alkalmazhatjuk és nem igényelnek későbbi felületkezelést, felületvédelmet vagy festést sem.

 

   

 

Főbb jellemzők:

 • Kitűnő ár-érték arány
 • Biztonságos használat
 • Kiemelkedő "AIRTIGHTNESS" , amit négy tömítés rendszerével biztosítunk
 • A szárnyban és a tokban is 1,5mm anyagvastagságú, horganyzott acélmerevítés
 • Magasfokú hő- és hangszigetelés
 • Ütés és UV álló műanyag PVC profil
 • Szárnyszabályozási lehetőség, szárnymegnyitás fékrásegítéssel
 • Kitűnő helykihasználás a felső harmadnál lévő nyitás miatt
 • Alapüvegezés rétegrendje: 4-16-4 + argongáz (k=1.0W/m2K)
 • Az időjárási viszontagságok és a folyamatos felületkezelés kiküszöbölhető, a műanyag profilnak és a poliészter lakk bevonatú alumínium burkolatnak öszönhetően
 • Hihetetlen akciós árak más tetőtéri ablakokhoz képest

 

   

 

   

 

   

 

Tetőtéri ablakot szeretne?

tetőtéri ablak

 

A tetőtér változatosan felhasználható helyiség, emellett hangulatos is. De ha tetőtér beépítésére adjuk fejünket, fel kell készülnünk a felmerülő problémákra is, és alkalmazkodnunk kell a körülményekhez. Ez érvényes a tetőtér minden részére, így a tetőtéri ablakra is.

A tetőtéri ablak kiválasztásánál fontos tényező, hogy a tetőteret jobban befolyásolják az időjárási elemek, tehát fel kell készülnünk az esőre, hóra, fagyra, jégre, s az erős napfényre is. 

A tetőtéri ablak remek kilátást nyújthat számunkra, de figyelnünk kell az időjárás mellett még pár tényezőre, mely befolyásolhatja az alkalmazását. A tető dőlésszögét például mindenképpen érdemes figyelembe vennünk, értelemszerűen, ha kicsi a tető hajlásszöge, akkor hosszabb tetőtéri ablakra van szükségünk. Ami ezen kívül nagyon fontos, hogy gondoljuk át, milyen fényeloszlást szeretnénk. Több kisebb tetőtéri ablak ugyanis más fényt vet, mint egy nagy, de ez a mi saját tetőterünktől függ, nem lehet általánosítani.

Egy biztos: ha hozzánk fordul, tudunk Önnek segíteni tetőtéri ablakok, és árnyékolástechnika területén is!

 

Szoba, közel az éghez

tetőtéri ablak

Talán Önnek is van olyan gyerekkori emléke, amelyben szerepel egy padlás, tele rejtéllyel és titokzatos holmikkal. Több történet ihletői a tetőtéri szobák, ezért, és egyedi hangulatuknak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. Különlegesek, tehát berendezésük és megvilágításuk egyaránt nagyobb figyelmet és körültekintést igényel.

 

A tetőtéri ablakok gondoskodnak a természetes fényről, de éjszaka is megemelik a szoba által nyújtott élményt, tökéletes kilátást adva a csillagos égboltra. Nagyon fontos, hogy a magas minőség és a stílus egyaránt képviseltetve legyen a nyílászárókban, hiszen elsősorban a tetőtéri ablakok adják meg azt a pluszt, ami miatt annyian szeretik ezeket a helységeket.

Ha minőségi tetőtéri ablakokat szeretne, amelyek hosszú élettartamukkal és sokoldalúságukkal hozzájárulnak otthona tökéletességéhez, válassza a cégünk által forgalmazott Gealan nyílászárókat! Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, szigetelnek és fénnyel árasztják el a tetőteret. A segítségünkkel valóra válthatja gyermekkori álmait. Ne késlekedjen, rendeljen tőlünk most!

 

Mi alapján válasszunk tetőtéri ablakot?

Tetőtéri ablakok

A tetőtéri ablak választásakor is érdemes figyelembe venni aprónak tűnő szempontokat is, hiszen ha ezeket figyelmen kívül hagyjuk, akkor később komoly problémák származhatnak ebből. Fontos, hogy megfelelő mennyiségű fény jusson az adott helyiségbe, a kilátás is megfelelő legyen és a szellőzés is jól működjön. Ehhez azonban szem előtt kell tartani néhány szempontot:

 • A tájolás rendkívül meghatározó lehet a döntés során. Déli tájolás esetén több napfény éri az ablakot, így előfordulhat, hogy nagyon felmelegszik a lakótér. Ennek érdekében érdemes olyan árnyékolástechnikai eszközt választani, ami csökkenti a napfényt és meggátolja a túlzott felmelegedést. Északi tájolás esetén azonban sokkal kevesebb a napfény, így tanácsos több tetőtéri ablakot választani.
 • Ha forgalmas helyen lakik, és szeretné csökkenteni az utca zaját, akkor ajánlott olyan ablaküveg mellett dönteni, amely optimális hangszigetelést nyújt.
 • A megfelelő kilátás és könnyű használat érdekében figyeljen a beépített magasságra. A magas térdfalak miatt érdemes alsó kilincses ablaknyitási módot választani.
 • Fontos, hogy burkolókeret szükséges ahhoz, hogy a tetősíkban megfelelő legyen a vízzárás és a szél elleni védelem.

Színvonalas tetőtéri ablakokért nézzen körül nálunk, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tetőtéri ablakok
Tetőtéri ablakok
Tetőtéri ablakok